Blev vraget af Hjulmand: Nu reagerer Jannik Vestergaard

15/11/2022 07:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Thor Wegner/DeFodi Images via Getty Images

Mest læste i dag

Jannik Vestergaard skal ikke med det danske landshold til VM i Qatar, da han ikke er blevet udtaget af Kasper Hjulmand.

Denne sæson har ikke været den bedste i Jannik Vestergaards karriere. Det har fået konsekvenser for ham i landsholdsregi, hvor han er blevet vraget af Kasper Hjulmand.

Til trods for en dårlig sæson, havde den 30-årige forsvarer ikke forventet at blive vraget. Og derfor er han også ked af, at han ikke er en del af VM-truppen.

Det afslører Leicester City-spilleren i et opslag på Instagram.

"For et år siden, da jeg var en del af en historisk slutrunde og senere VM-kvalifikation, havde jeg nok ikke troet, at jeg ville stå i denne situation. Det gør ondt at måtte vinke farvel til en drengedrøm," skriver han.

Han holder sig dog ikke for god til at sende en besked til både landshold, stab og fans, som han ønsker en god slutrunde.

"At repræsentere Danmark har bragt mig de største oplevelser i min karriere men dette slag er ikke slutningen. Jeg ønsker holdet, staben og alle danske fans en god slutrunde," skriver den danske Premier League-spiller.

For mange eksperter var det dog ikke overraskende, at Vestergaards navn ikke blev nævnt, da den fulde trup til VM blev afsløret.

Han har nemlig fået ganske lidt spilletid i Leicester i denne sæson. Hertil var han heller ikke udtaget til de sidste kampe i Nations League, hvor Danmark spillede mod Kroatien og Frankrig.

Det danske landshold tager hul på dette års VM, når de næste tirsdag tørner sammen med Tunesien.