Braithwaite får millioner med fra Barcelona

Af: Nicolai Busekist

|

02/09/2022 08:49

Mest læste i dag

Martin Braithwaite er fortid i FC Barcelona. Torsdag fik han ophævet sin kontrakt, og underskrev få timer senere en ny kontrakt med Espanyol.

I lang tid stod Martin Braithwaite fast ved, at han ikke ville forlade FC Barcelona. Han var overbevist om, at han med hårdt arbejde kunne spille sig til en plads under Xavi.

Allerede i maj blev han dog informeret om, at han ikke havde en plads på holdet. I samme ombæring fik han kraftig opfordring om at finde en ny klub.

Sandsynligvis havde FC Barcelona forventet, at han blot ville pakke sin kuffert og rejse. Det skulle dog vise sig, at de catalanske giganter ikke slap så let.

Martin Braithwaite og FC Barcelona endte nemlig i et regulært tovtrækkeri, der endte med at vare i flere måneder.

På transfervinduets sidste dag besluttede den danske angriber sig for at søge videre. Derfor kunne klubben torsdag melde ud, at man var nået til enighed om en kontraktophævelse.

Ifølge SPORT har den 31-årige landsholdsangriber sikret sig en engangsbetaling på 400.000 euro i forbindelse med kontraktophævelsen. Det svarer til omtrent tre millioner danske kroner.

Til trods for, at det er en stor sum penge, er det betydeligt mindre end forventet. Den danske angriber stod nemlig i lang tid fast ved, at han ville have to års løn udbetalt, hvis kontrakten skulle rives over.