Braithwaite nærmer sig Barca-exit

01/08/2022 07:54

|

Nicolai Busekist

Foto: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Mest læste i dag

Der er ikke meget, der tyder på, at Martin Braithwaite bliver i Barcelona. Derimod skulle han kun være få dage fra at forlade den spanske klub.

Den danske angriber har flere gange fået at vide, at han ikke har nogen fremtid i Barcelona. Der er nemlig flere andre angribere, som Xavi har placeret over ham i hierarkiet.

Af denne grund vil det være meget minimalt med spilletid i den næste sæson. For at sikre, at de ikke skal betale for en angriber, der blot sidder på bænken, vil de gerne af med ham.

Hidtil har han dog ikke vist den store interesse i dette, og har afvist alle tilbud om at blive solgt. Nu lyder det dog, at han er kommet på andre tanker, og at en kontraktophævelse nærmer sig.

Det skriver den spanske avis SPORT, der mener at vide, at en aftale er så tæt på, at det hele kan falde på plads i løbet af mandagen. Herefter vil han kunne forlade klubben på en fri transfer.

Der har bl.a. været forlydender om, at han skulle have fået et stort tilbud fra en klub fra Saudi-Arabien. Dette skulle være så lukrativt et tilbud, at det er noget, han overvejer meget seriøst.

Hertil skulle han dog også have tilbud fra flere klubber i både La Liga og Premier League. Der er dog ingen af disse tilbud, der er lige så lukrative, som det saudiarabiske tilbud, han har fået.