Brasiliansk fodboldstjerne kræves anholdt: Han skylder penge

Af: Nicolai Busekist

|

01/06/2023 06:27

Mest læste i dag

Den brasilianske stjerne har ikke fået betalt sine regninger. Det har ført til, at han nu kræves anholdt.

Det er en god idé at få betalt, hvad man skylder. Gør man ikke det, kan det i værste fald føre til, at man bliver anholdt. Sådan forholder det sig ikke kun i Danmark, men også i Brasilien.

Det har den brasilianske fodboldspiller Douglas Costa nu lært på den hårde måde. LA Galaxy-profilen bliver nemlig krævet anholdt af en domstol i Brasilien, da han ikke har fået betalt, hvad han skal i børnebidrag.

Det skriver AP News.

Douglas Costa har en fortid i både Bayern München og Juventus. Man må derfor formode, at den 32-årige kantspiller har tjent en del penge i løbet af sin karriere.

Alligevel har han ikke formået at betale børnebidrag, hvilket nu har ført til, at han kan blive anholdt, hvis han vender retur til sit hjemland.

Ifølge den brasilianske spillers advokat, er der dog ikke hold i sagen. Derfor forventer han også, at anmodningen om hans anholdelse vil blive trukket tilbage af domstolen i Porto Alegre.

Detaljerne om sagen er meget sparsomme. Derfor vides det ikke, hvor stort et beløb, der er tale om. At det har krævet en tur i retten, kan dog indikere, at det er et relativt stort beløb.

I og med, at han i dag spiller i LA Galaxy, har han dog ikke det store at frygte. Ganske vist er der udsendt en anmodning om, at han anholdes, men denne gælder kun i Brasilien. Bliver han i USA, er der ingen fare for, at han ender på bagsædet af en politibil.

Efter en lang karriere i Europa, hvor han især har gjort sig bemærket i Juventus og Bayern München, tog han i februar sidste år til USA. Her har han spillet siden.

Den brasilianske profil fik sit helt store gennembrud i Ukraine, hvor han var en vigtig spiller for Shakhtar Donetsk, inden han blev solgt til Bayern München.