Brighton henter afløser for Graham Potter

Af: Nicolai Busekist

|

19/09/2022 07:56

Mest læste i dag

Premier League-klubben Brighton har fundet sin afløser for Graham Potter. De har nemlig hentet Roberto De Zerbi ind til at stå i spidsen for holdet.

På det seneste har Brighton været på jagt efter en afløser for Graham Potter. Han forlod nemlig klubben til fordel for Chelsea, hvor han har afløst tyske Thomas Tuchel.

Nu er det lykkedes den engelske klub at finde en mand, som de ser som en ideel afløser for Graham Potter.

Premier League-klubben har nemlig hyret italienske Roberto De Zerbi. Han har skrevet under på en kontrakt med den engelske klub, der kommer til at strække sig over de kommende fire år.

Det har klubben bekræftet i en meddelelse, de har delt på deres hjemmeside.

Han har senest stået i spidsen for den ukrainske klub Shakhtar Donetsk. Roberto De Zerbi besluttede dog selv at stoppe i løbet af denne sommer, og har siden da været på jagt efter et nyt job.

Tidligere i sin karriere, har han også været træner i en række italienske klubber. Han har nemlig været træner i klubber såsom Sassuolo, Benevento og Palermo.

Ifølge Tony Bloom, der er bestyrelsesformand i klubben, har man valgt at hente Roberto De Zerbi, fordi han spiller 'spændende og modig fodbold'. Desuden er de sikre på, at det vil passe truppen godt.