Chelsea har sat deadline for nyt ejerskab

Af: Nicolai Busekist

|

28/03/2022 16:36

Mest læste i dag

Chelsea har nu sat en deadline for bud fra potentielle købere. 

Chelsea kan allerede have nye ejere på plads i slutningen af ​​april, med fire potentielle købere tilbage i kapløbet om at købe The Blues.

De fire tilbageværende kandidater har indtil den 11. april til at afgive et forbedret bud på klubben, og med regeringen ivrig efter at presse et salg igennem så hurtigt som muligt, vil en aftale sandsynligvis blive indgået inden slutningen af ​​sæsonen.

Ifølge Talksport får Chelseas tilbageværende bejlere chancen for at fremsætte forbedrede bud på Stamford Bridge-klubben, men med forpligtelser, om at investere mindst 8 milliarder pund. 

De penge skal investeres i klubben, for at klubben kan overleve på eliteniveau og sikre sig selv i fremtiden. 

Boston Celtics-medejer Stephen Pagliuca var den sidste tilføjelse til den fire mand store liste til at købe Chelsea. Den 67-årige milliardær har lagt et stort bud på klubben, uden at beløbet er blevet oplyst. 

Chicago Cubs-ejeren, den tidligere Liverpool-formand Sir Martin Broughton og LA Dodgers-medejer Todd Boehly er de andre kandidater, der stadig er med i kapløbet om at købe klubben. 

Roman Abramovich satte Chelsea til salg den 2. marts, midt i Ruslands fortsatte invasion af Ukraine. Den russisk-israelske milliardær blev derefter sanktioneret af regeringen den 10. marts.

The Blues skal nu operere under strenge regler fra regeringen, mens Abramovich heller ikke kan tjene på Chelseas salg.