Chelsea-profil i ophedet skænderi med fan efter nederlag

Af: Nicolai Busekist

|

21/04/2022 08:01

Mest læste i dag

Chelsea-profilen endte med at konfrontere en af klubbens fans, efter deres nederlag til Arsenal i Premier League onsdag aften.

Cesar Azpilicueta havde en begivenhedsrig aften, da Chelsea tabte 4-2 til Arsenal, skriver GiveMeSport.

Det var den spanske forsvarer, der stod for at score Chelseas andet mål i det 32. minut, hvor han udlignede til 2-2. Senere gav han et straffesparkt til Arsenal, da han Bukayo Saka ned i feltet.

Saka formåede at udnytte det straffespark, han var blevet tildelt, og dermed formåede han også at forøge deres føring.

Efter dommerens slutfløjt så det ud til, at Azpilicueta havnede i et voldsomt skænderi med en Chelsea-fan, der stod på tribunen. Det vides ikke, hvad der blev sagt, men det så ud til, at den 32-årige forsvarer blev udsat for kritik af tilskueren.

Hvad end der blev sagt, medførte i hvert fald, at Azpilicueta ikke var glad. Derfor besluttede han sig for at gå over til tilskuerpladserne, hvor han konfronterede ham.

De to mænd udvekslede ord i et par sekunder, før Azpilicueta igen valgt at forlade stedet. Fansen vendte tommelfingeren op, da Chelseas anfører gik væk. Du kan se det hele herunder:

Chelsea er fortsat at finde på tredjepladsen i Premier League, selvom de onsdag aften tabte til Arsenal. De har formået at sikre sig 62 point i deres 31 kampe.

De er nu foran Tottenham og Arsenal med fem point, der ligger på henholdsvis en fjerde- og femteplads i den bedste engelske række.