Chelsea-stjerne dropper Barca: Forlænger sin kontrakt

Af: Nicolai Busekist

|

05/08/2022 07:59

Mest læste i dag

Barcelona har i lang tid jagtet den spanske Chelsea-forsvarer, men nu ser det ud til, at jagten er slut.

Den 32-årige forsvarer har nemlig afvist et skifte til Barcelona, til trods for lange forhandlinger. I stedet har han valgt at forlænge sit ophold i Chelsea.

Ifølge mediet The Athletic, der er kendt for at være meget velinformerede, forlænger han sit ophold i den engelske storklub med to år.

Det er naturligvis en klar fordel for Chelsea, der allerede har sagt farvel til flere store stjerner, herunder danske Andreas Christensen.

Angiveligt var den spanske forsvarer et af de helt store transfermål for Barcelona i denne sæson. Nu bliver de dog nødt til at se sig om efter andre forstærkninger.

At Azpilicueta har valgt at forlænge sin kontrakt, er dog ikke ensbetydende med, at der ikke længere er forhandlinger mellem Barcelona og Chelsea.

Den catalanske storklub har nemlig et stort ønske om at købe Marcos Alonso. Og her skulle forhandlingerne efter sigende gå mere til Barcelonas fordel, da Chelsea er villige til at sælge, og Alonso er indstillet på et skifte.

Der har dog været forlydender om, at de to klubber har haft svært ved at nå til enighed om en pris, hvorfor der fortsat er forhandlinger mellem de to parter.