Chelsea vil hente Mbappé i byttehandel

Af: Nicolai Busekist

|

01/08/2023 05:34

Mest læste i dag

Chelsea arbejder på at hente Kylian Mbappé, og håber at kunne sende en spiller den anden vej.

Kylian Mbappé kan potentielt være fortid i Paris Saint-Germain, inden sommerens transfervindue lukker i.

Den franske kantspiller har nægtet at underskrive en kontraktforlængelse, og er derfor blevet sat til salg.

Dette har medført interesse fra klubber i hele verden, hvilket omfatter Real Madrid og saudiarabiske Al-Hilal.

Mbappé har allerede afvist at indgå i forhandlinger med Al-Hilal, da han ikke ønsker at forlade europæisk fodbold. Derimod vil han fortsætte sin karriere i en af Europas største klubber.

Derfor har mange medier og eksperter spået, at et skifte til Real Madrid virker som det mest sandsynlige. Hvad der kan sætte en stopper for dette, er PSG's priskrav.

Ifølge GOAL forventer den franske storklub at få omtrent 230 millioner euro for Mbappé. Det svarer til over 1,7 milliarder kroner.

Hvis Real Madrid skal gøre sig forhåbninger om at hente den 24-årige kantspiller, skal derfor finde den store pung frem. Og hidtil har de ikke virket interesserede i at gøre dette.

Til gengæld har Chelsea meldt sig ind i kampen om Mbappé. Ligeledes har der også været forlydender om, at Liverpool skulle arbejde på en lejeaftale.

Mediet Daily Record skriver, at Chelsea arbejder på at indgå en aftale med PSG, der kan bringe Mbappé til Stamford Bridge. Konkret skulle de være interesserede i at indgå en byttehandel, hvor der også tilføjes en pengesum.

Der er ikke meldinger om, hvem Chelsea er parat til at tilbyde til PSG. Til gengæld skriver mediet, at Chelsea-ejer Todd Boehly allerede har haft forhandlinger med PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi.

Selvom Chelsea ønsker at lade en spiller indgå i handlen, skal de forberede sig på at finde den store pung frem. Den samlede værdi af handlen skal være over 1,7 milliarder kroner, hvis det skal friste PSG.

Hertil skal den engelske klub selvfølgelig også kunne tilbyde en lønpakke, der er tilfredsstillende for Mbappé. Også dette kan vise sig at blive vanskeligt, da de naturligvis skal overholde Financial Fair Play-reglerne.