Christian Eriksen med kritik af VM i Qatar

14/11/2022 10:02

|

Nicolai Busekist

Foto: Matthew Ashton - AMA/Getty Images

Mest læste i dag

Der har været et stort fokus på, at VM i år skal afholdes i Qatar, og nu melder Christian Eriksen sig ind i koret.

Efter Manchester Uniteds 2-1-sejr over Fulham søndag aften, endte danske Christian Eriksen med at udtale sig om afholdelsen af VM i Qatar.

Her gjorde han det klart, at han mener, at det ikke er blevet gjort på den rette måde. Samtidig slog han dog også fast, at det ikke er spillerne, der kan gøre noget, for at ændre på det.

Den danske midtbanespillers udtalelser kom, efter at hans holdkammerat Bruno Fernandes valgte at sætte spørgsmålstegn ved, at VM skal afholdes i Qatar.

"Jeg er helt enig med Bruno. Der er meget fokus på, hvordan VM er kommet i stand, og hvorfor det er i Qatar. Alle er enige om, at det ikke er blevet gjort på den rette måde," lød det fra ham ifølge Ritzau.

Til trods for, at han mener, at det ikke er sket på den rette måde, at der nu bliver afholdt VM i ørkenstaten, mener han ikke, at det er spillerne, der kan gøre noget ved det.

"Til syvende og sidst er vi fodboldspillere. Vi spiller fodbold. Politik handler om noget over os - at tage den beslutning," sagde han.

Hertil forklarede han, at spillerne selvfølgelig forsøge at råbe op om, at det er forkert, så der kan sættes fokus på. I sidste ende kan de dog ikke gøre noget ved det, mener han.