Cristiano Ronaldo i blodigt sammenstød

Af: Nicolai Busekist

|

25/09/2022 13:29

Mest læste i dag

Lørdag aften var Cristiano Ronaldo involveret i et voldsomt sammenstød, der resulterede i, at blodet flød fra hans næse.

Lørdag aften fik 37-årige Cristiano Ronaldo et ordentligt slag i ansigtet, da han tørnede sammen med den tjekkiske målmand Tomas Vacliks støvle.

Efter det voldsomme sammenstød, blev den kendte stjerne liggende på græsset. Her tog han sig til ansigtet. Da han fjernede hænderne, var det tydeligt at se, hvorfor han blev liggende på græsset.

Mest af alt lignede han nemlig en skuespiller fra en skuespiller. Sammenstødet med den tjekkiske målmand resulterede nemlig i, at blodet flød fra en flænge på hans næse.

Heldigvis var Portugals lægestab hurtigt til stede for at hjælpe den portugisiske stjerne. Det krævede dog længere tids behandling, men derefter var han dog klar til at vende tilbage til banen.

Til trods for, at Portugal vandt kampen med 4-0, var det ikke Cristiano Ronaldo, der stod for at sende bolden i nettet én eneste gang.

Næste gang han og resten af det portugisiske mandskab skal i aktion, er på tirsdag. Her er der lagt op til en storkamp i gruppe A mellem Portugal og Spanien.

Det er en vigtig kamp for begge hold, da vinderen af denne kamp vil sikre sig førstepladsen i gruppen, og dermed også garantere sig en plads i final-four i Nations League.