Cristiano Ronaldo opfører luksusvilla til næsten 150 millioner kroner

Af: Nicolai Busekist

|

14/06/2022 11:20

Mest læste i dag

Cristiano Ronaldo er i færd med at opføre en luksuriøs villa, der i alt forventes at koste den portugisiske stjerne omtrent 147 millioner kroner.

Den 37-årige Manchester United-angriber havde oprindeligt afsat ca. 10 millioner pund, hvilket svarer til 86 millioner kroner, til byggeriet.

Men prisen er siden da steget til vejrs takket være de stigende materialepriser - og Ronaldos ønske om perfektion.

"Han har stræbt efter perfektion gennem hele sin fodboldkarriere, og han vil have det samme udenfor banen. Han vil have alt det rigtige for ham og hans familie," lyder det ifølge The Sun fra en kilde tæt på stjernen.

"Han går på pension der, når hans karriere er slut, og han vil være 100 procent tilfreds med det."

Hjemmet, som Ronaldo, der er far til fem børn, vil dele med sin kæreste, den 28-årige Georgina Rodriguez, ligger i Quinta da Marinha på den portugisiske riviera.

"Det oprindelige budget var omkring 10 millioner pund, men det er nu 17 millioner pund. Han sparer på intet for at sikre, at han og hans kære er så glade og komfortable som muligt," lyder det.

"Der er sket nogle ændringer i det oprindelige projekt. Men meget af prisstigningen har at gøre med stigningen i priserne på byggematerialer. Alle ved, at de er steget. Det er et problem, der ikke kun har ramt Portugal."

Det forventes, at den luksuriøse villa står klar i slutningen af næste år. Her vil den blandt andet byde på en indendørs og udendørs swimmingpool samt en garage med plads til 20 biler.

Derudover vil der også blive opført to annekser på grunden, hvilket sker med henblik på, at Cristiano Ronaldos mor, Dolores Aveiro, også vil have let ved at opholde sig der.