Cristiano Ronaldo vil have sin kontrakt ophævet

Af: Nicolai Busekist

|

29/07/2022 08:56

Mest læste i dag

Cristiano Ronaldo kræver, at Manchester United river hans kontrakt over, så han kan forlade den engelske klub på en fri transfer.

Cristiano Ronaldo er ivrig efter at forlade De Røde Djævle denne sommer. Han har nemlig sat sig for, at han vil skifte til en klub, der har kvalificeret sig til Champions League.

På Old Trafford har man dog ingen planer om at sælge ham. De kræver derimod, at han bliver i klubben, som han har kontrakt med i et år endnu.

Faktisk har der været rygter om, at de skulle være klar til at forlænge hans kontrakt med endnu et år. Hvis han går med til dette, skulle de være åbne for at leje ham ud i denne sæson.

Det er dog ikke nok for Ronaldo, der efter sigende har bedt klubben om at ophæve hans kontrakt. Det vil nemlig betyde, at han kan skifte til en ny klub på en fri transfer.

Det skriver Daily Mail, der hævder, at Ronaldo har informeret klubben om sit ønske om at få ophævet sin kontrakt, da han tirsdag mødtes med klubben og hans agent, Jorge Mendes.

Der er dog intet, der tyder på, at De Røde Djævle har i sinde at opfylde dette ønske. Derimod har de – som sagt – planer om at holde på ham, indtil hans kontrakt udløber.