Declan Rice taler ud om transferrygter

Af: Nicolai Busekist

|

02/05/2022 16:18

Mest læste i dag

West Ham-stjernen har i lang tid været rygtet væk. Nu taler han selv ud om de mange transferrygter.

Declan Rice mener, at det er naturligt, at der er spekulationer om et klubskifte, når en spiller leverer på højt plan. Præcis som det har været tilfældet for ham.

Han slår dog også fast, at han mener, at det er vigtigt, at man ikke lader sig rive for meget med af, at man bliver kædet sammen med storklubber som Manchester United.

"Jeg føler, at spekulationer følger det, at spille godt. Jeg har haft to eller tre gode sæsoner med West Ham, og topklubberne rundt om i landet vil altid følge med. Det er ikke kun mig. Det er det samme for alle spillere," sagde han ifølge Metro.

"Jeg synes, det er vigtigt ikke at lade sig rive med af det. Vi har haft en god sæson med West Ham, og der har været store kampe, jeg har været nødt til at spille i, så jeg føler, at mit fokus altid har været på det. Hvis jeg tænkte på andre ting, ville jeg blive revet med, og det ville ikke være retfærdigt for holdet eller træneren."

"Jeg kan ikke ændre på spekulationen. Heller ikke med de tal, der bliver talt om. Jeg bliver kritiseret for det på de sociale medier hele tiden, men jeg kan ikke gøre noget. Jeg kan hjælpe ved at gå på banen og præstere så godt jeg kan."

"De (hans holdkammerater, red.) driller mig hele tiden. Det er vanvittigt at tale om for at være ærlig, så jeg blokerer det bare på en måde og gør det, jeg er bedst til, og det er at spille fodbold."