Disse klubber vil have Braithwaite

Af: Nicolai Busekist

|

16/04/2022 13:03

Mest læste i dag

Martin Braithwaite forventes at forlade FC Barcelona til sommer, og to klubber har allerede forhørt sig om den danske angriber.

Det ser ud til, at danske Martin Braithwaite skal finde sig en ny klub til sommer. Der er nemlig ikke plads til ham i truppen under Xavi i Barcelona.

Ifølge SPORT er det dog ikke ensbetydende med, at han bliver solgt til sommer. Derimod har den spanske storklub planer om at udleje ham.

De har nemlig et ønske om at sende ham til en klub, hvor han kan få mere spilletid, end han får i Barcelona. Det vil de med det formål, at han skal stige i værdi, så de kan sælge ham næste år.

Såfremt Barcelona beslutter sig for at gøre alvor af deres planer om at leje ham ud, har Braithwaite tilsyneladende muligheden for at blive i Spanien.

SPORT skriver nemlig, at der er interesse fra både Valencia og Celta Vigo, der er klar til at leje ham til sommer, hvis de kan blive enige med Barcelona om det økonomiske aspekt.

Den spanske sportsavis skriver desuden, at det ikke er første gang, at Valencia viser interesse for den 30-årige angriber. Det skulle de angiveligt også have gjort sidste sommer, hvor de forsøgte at hente ham.