Drama i England: De vil ikke kendes ved holdkammerat

Af: Nicolai Busekist

|

01/02/2022 15:19

Mest læste i dag

Spillere som Cristiano Ronaldo, Jesse Lingard og Edinson Cavani vil ikke offentligt kendes ved deres holdkammerat længere.

Manchester United-spilleren Mason Greenwood er i massive problemer. Han er anklaget for voldtægt og vold mod sin ekskæreste, der har delt billeder af sine skader på nettet.

Det har betydet, at han har været i politiets varetægt siden søndag, hvor han er blevet afhørt i sagen. 

Mens han har siddet bag tremmer, er flere holdkammerater holdt op med at følge ham på de sociale medier. De vil ikke kendes ved ham, mens han er under anklage.

Ifølge The Sun er det spillere som Cristiano Ronaldo, Jesse Lingard, Paul Pogba og Cavani, der altså ikke længere følger med i hans liv. 

Klubben selv følger dog stadig deres spiller, men har meldt ud, at han er suspenderet fra klubben på ubestemt tid. 

Som om det ikke var nok, at selv hans venner ikke vil kendes ved ham, så har han også mistet en stor sponsor på ubestemt tid. 

Nike meddelte umiddelbart efter, at nyheden kom frem om Greenwood, at de havde suspenderet deres kontrakt med den engelske angriber. 

De har suspenderet aftalen, da de finder det dybt bekymrende, at en af deres atleter er under sådan nogle anklager. De vil ikke risikere at skade deres brand ved at have ham ombord mens sagen kører.