Dyrt at komme for sent: Juventus-målmand måtte betale gigantisk bøde

Af: Nicolai Busekist

|

08/07/2022 08:35

Mest læste i dag

Wojciech Szczesny har fundet ud af, at det er en rigtig god idé at komme til tiden, når man skal møde ind til træning i Juventus.

Den polske målmand måtte nemlig betalt intet mindre end 2.600 kr. for hvert eneste sekund, han kom for sent til træning i Juventus.

Da han en dag kom 113 sekunder for sent, endte det derfor med at koste ham en bøde på intet mindre end 297.000 kroner.

Det har han selv afsløret i et interview med franske Canal Plus, hvor han dog også afslører, at han faktisk ikke er den eneste, der er blevet idømt en bøde af denne kaliber i Juventus.

Hans holdkammerat Weston McKennie kom nemlig en time for sent, hvilket endte med at koste ham en bøde på 50.000 euro, hvilket er svarende til omtrent 372.000 kroner.

I interviewet fortæller McKennie, at det faktisk var Szczesny, der sørgede for, at han fik så høj en bøde, for Juventus-træner Massimiliano Allegri spurgte ham nemlig, hvad han betalte, da han kom for sent.

Den polske målmand glemte dog at fortælle Allegri, at han faktisk delte sin bøde på 40.000 euro med en anden spiller, hvorfor han kun betalte 20.000 euro.

Havde Szczesny nu sørget for at fortælle dette, er der en god chance for, at McKennie måske var sluppet en kende billigere.