Efter forlængelse: Mbappé kræver disse spillere hente til PSG

Af: Nicolai Busekist

|

22/05/2022 10:00

Mest læste i dag

Kylian Mbappé har skrevet under på en treårig forlængelse med PSG. Og nu stiller han krav om tilføjelser til truppen.

En af de mest ventede transferbeslutninger denne sommer, blev lørdag offentliggjort. Her gjorde Kylian Mbappé det klart, at han ikke forlader PSG.

Derimod blev det offentliggjort, at den franske stjerne har skrevet under på en ny kontrakt, der holder ham i hovedstadsklubben i de kommende tre år.

Ikke nok med, at han har sikret sig en årsløn, der skulle lyde på intet mindre end 50 milllioner euro, skulle han også have fået mere indflydelse i klubben.

Det skriver The Sporting News, der også beretter om, at det har fået den unge angriber til at stille krav om nye tilføjelser til truppen denne sommer.

Mere konkret mener han, at der er brug for mere fransk selskab i truppen, hvilket har fået ham til at forklare ledelsen, at han ønsker, at tre spillere hentes til klubben.

Mbappé mener, at henholdsvis Ousmane Dembélé, Paul Pogba og Aurélien Tchouaméni vil være gode tilføjelser til truppen denne sommer.

Både Dembélé og Pogba stor uden kontrakt denne sommer, hvorfor det ikke vil koste PSG noget at hente dem til den franske hovedstad.