Efter hård tid for Simon Kjær: Nu er der overraskende nyt

15/09/2023 13:44

|

Emil Martesen

Foto: Omar Vega/Getty Images
Nu er der nyt for den danske landsholdsspiller.

Mest læste i dag

I den kommende Milan-derby, der er kendt som "derby della Madonnina", er der varslet ændringer i AC Milans forsvarslinje.

Og Ifølge 'La Gazzetta dello Sport' og 'Il Corriere dello Sport', vil den danske forsvarer Simon Kjær angiveligt træde ind i stedet for Fikayo Tomori, der blev udvist i den sidste Serie A-kamp mod Roma før pausen.

Denne ændring kommer i kølvandet på en række udfordringer for Rossoneri-bossen Stefano Pioli, der står over for en udvælgelseskrise i forsvaret.

Ud over Tomoris fravær, er Pierre Kalulu nemlig ikke forventet at komme sig fra en muskelskade, han pådrog sig under træningen i den internationale pause.

Og dette efterlader Pioli med begrænsede muligheder i midterforsvaret, hvor kun Simon Kjær, Malick Thiaw, Mattia Caldara og den unge argentinske forsvarer Marco Pellegrino er tilgængelige:

"Pioli står over for en reel hovedpine, da han skal navigere i en række skader og suspensioner, der har efterladt ham med få muligheder i forsvaret. Kjaers erfaring og lederskab på banen vil være afgørende i dette højspændte derby, hvor hvert eneste punkt tæller i kampen om Serie A-titlen", siger en kilde tæt på holdet ifølge Football Italia.

Desuden har Theo Hernandez og Olivier Giroud også haft mindre fysiske problemer i pausen, men forventes at starte mod Inter.

Stefano Pioli vil inden længe tage hul på en pressekonference, hvor han sandsynligvis vil diskutere holdets strategi og opstilling i mere detaljer.