Efter kritik fra Lars Høgh: Nu undskylder de

Af: Nicolai Busekist

|

19/11/2021 12:35

Mest læste i dag

I sin bog 'Der er antal på alt' kritiserer fodboldlegenden Lars Høgh sin tidligere klub, OB, for den måde har håndteret hans sygdom.

Det har vakt stor undren hos klubbens fans, hvorfor ledelsen i den fynske klub ikke har reageret i forbindelse med Lars Høghs kræftsygdom.

Denne undren er kun blevet større, efter Lars Høgh i sin bog 'Der er antal på alt' giver udtryk for, at han har undret sig over den manglende reaktion og opbakning, efter han fik konstateret kræft i bugspytkirtlen i 2018.

"OB's fans var der i den grad også med bannere og hilsner, men jeg måtte bare konstatere, at jeg ikke hørte et ord fra klubben. Igennem hele perioden efter offentliggørelsen af min diagnose, hvor det strømmede ind med de sødeste tilkendegivelser fra nær og fjern og hilsner i tusindvis, fik jeg ikke så meget som en sms fra min gamle klub," skriver han i bogen.

Nu melder Niels Thorborg, der er bestyrelsesformand i OB, ud, at han er meget ked af, at det ikke er blevet håndteret bedre. Det fortæller han til Fyens Stiftstidende ifølge Ekstra Bladet.

Til den fynske avis fortæller han, at han er meget ked af den måde, man i OB har reageret på, efter Lars Høghs sygdom er blevet offentligt kendt.

"Det er jeg oprigtig ked af, og jeg ville ønske, at vi havde håndteret det bedre. Lars Høgh har haft en enorm betydning for OB, og han er en af de største i klubbens lange historie," siger han til Sport Fyn.

Derudover tilføjer Jack Jørgensen, der er kommerciel chef i OB, at man gerne vil have gjort tingene anderledes, hvis man fik muligheden for at lave om på det.

Dog tilføjer han, at man reagerede og efterfølgende var på besøg hjemme os Lars Høgh.

Den kendt målmandstræner er sidenhen blevet hyldet i OB, da han i 2019 fik opført 'Høgh'ens Mur' udenfor stadion. Det skete i forbindelse med 25 års-jubilæet for triumfen i Madrid.