Efter massive rygter: Nu taler Gavi ud

Af: Nicolai Busekist

|

16/05/2023 09:58

Mest læste i dag

På det seneste har der været mange rygter om FC Barcelona-stjernen Gavi. Nu reagerer han på den seneste tids rygter.

I de seneste måneder har der været mange rygter om, at Gavi kan forlade FC Barcelona til sommer. Hidtil har han ikke kommenteret specielt meget på rygterne.

Blandt andet har flere Premier League-klubber vist interesse for den spanske midtbanespiller. En af de klubber, der har vist interesse for ham, er Manchester City.

Den 18-årige stjerne har nu slået fast, at han bestemt ikke har planer om at forlade FC Barcelona. Derimod føler han, at han er, hvor han skal være.

"Dette er den første titel her. Det er min drømmeklub - det er Barca. Jeg håber, at der kommer mange flere," sagde han til FCBTV ifølge bold.dk.

Det er tydeligt, at Xavi er stor fan af den unge midtbanespiller. I denne sæson har han fået spilletid i 46 kampe på tværs af alle turneringer.

På trods af sin unge alder, har Gavi været en del af Barcelona siden 2015. Her blev han hentet fra Real Betis, og blev integreret i deres ungdomsafdeling.

Barcelona er nødt til at sælge ud af deres trup til sommer, da de skal skære ned på deres lønudgifter. Konkret skal de reducere deres lønudgifter med omtrent 200 millioner euro, for at overholde Financial Fair Play-reglerne.

Flere spanske medier rapporterer dog, at Gavi ikke er blandt de spillere, der kan blive solgt. Derimod er han en af få spillere, der bliver betragtet som værende 'urørlig'.