Efter stor tvivl: Nu er Eden Hazards fremtid afgjort

Af: Nicolai Busekist

|

04/06/2023 06:30

Mest læste i dag

I lang tid har der været tvivl om, hvad fremtiden vil byde på for Eden Hazard. Nu står det klart, at han inden længe er fortid i Real Madrid. 

Efter denne sæson er Eden Hazard en færdig mand i Real Madrid. Det vil sige, at han om ganske kort tid vil forlade den spanske hovedstad. 

På sin hjemmeside skriver Real Madrid, at de er blevet enige med Hazard om at ophæve hans kontrakt. Det vil sige, at han forlader klubben den 30. juni, selvom hans kontrakt egentlig først stod til at udløbe næste år. 

Den belgiske profil var på toppen af sin karriere, da han i 2019 blev hentet til Real Madrid. Han blev hentet i Chelsea, hvor han havde stor succes, men denne succes har han slet ikke formået at tage med sig til Madrid. 

Han har ikke blot været hårdt ramt af skader, men har også haft svært ved at finde formen, efter sit skifte til den spanske klub. 

Selvom han har været i klubben i fire sæsoner, er det kun blevet til 76 kampe for den belgiske stjerne. I disse kampe har han bidraget med syv mål. Stort set ingen af hans kampe har været fra start. 

På trods af, at det ikke er meget, han har spillet, har hans ophold i Real Madrid alligevel ført titler med sig. 

I den tid, hvor han har været i klubben, har de bl.a. vundet Champions League. Hertil har de vundet La Liga to gange, UEFA Super Cup, VM for klubhold, den spanske pokal samt den spanske Super Cup to gange.