Efter ydmygende nederlag: Nu har det fået konsekvenser for Tottenham-træner

Af: Nicolai Busekist

|

25/04/2023 07:56

Mest læste i dag

Tottenham blev søndag ydmyget af Newcastle, som besejrede dem 6-1 på hjemmebane - og det har nu fået konsekvenser.

Premier League-klubben Tottenham har nu valgt at fyre Cristian Stellini, efter klubbens ydmygende nederlag til Newcastle. Han bliver afløst af Ryan Mason, der før har stået i spidsen for klubben.

Spurs blev knust 6-1 på St James' Park, hvilket bestemt ikke har været positivt for deres chancer for at kvalificere sig til Champions League.

I løbet af blot 21 minutter havde Newcastle formået at bringe sig i front med 5-0, da Tottenham slet ikke kunne få deres spil til at fungere optimalt.

Harry Kane havde senere i kampen succes med at få reduceret til 5-1, men Newcastle formåede igen at øge deres føring til fem mål, da Callum Wilson sendte bolden i nettet til 6-1.

"Søndagens indsats mod Newcastle var fuldstændig uacceptabel. Det var knusende at se. Vi kan se på mange årsager til, at det skete, og mens jeg, bestyrelsen, trænerne og spillerne alle må tage et kollektivt ansvar, så er det i sidste ende mit," udtaler formand Daniel Levy.

Den engelske klub rettede angiveligt voldsom kritik af Stellini under et møde mandag, og i sidste ende besluttede de sig for at fyre ham, for at gøre plads til Ryan Mason. Det skriver mediet Standard.

Stellini blev valgt til at stå i spidsen for klubben, efter fyringen af Antonio Conte i marts. Han er derfor ikke en langsigtet løsning, men skal blot passe stillingen, indtil London-klubben har fundet en langsigtet kandidat.

Mason blev overset af klubben, der i stedet valgte Stellini, som var assistenttræner for Conte, selvom Mason faktisk stod i spidsen for klubben i de sidste syv kampe af 2020/21-sæsonen.

Den italienske træner har dog ikke haft succes, efter at have overtaget posten, da han kun har vundet en ud af deres fire kampe, og har lidt ydmygende nederlag til både Bournemouth og Newcastle.