Efterlod skræmmende besked til Lionel Messi: Bevæbnede mænd angreb familiens supermarked

Af: Nicolai Busekist

|

03/03/2023 09:57

Mest læste i dag

Bevæbnede mænd angreb et supermarked i Argentina, der ejes af Lionel Messis kone Antonela Roccuzzos familie. De efterlod også en skræmmende besked til stjerne.

En af to mænd, der dukkede op på en motorcykel, blev fanget på et overvågningskamera, da han gik hen mod supermarkedet i Messis hjemby Rosario.

Da den bevæbnede mand stoppede op, trak han en pistol frem og skød gentagne gange mod de metalskodder, der dækkede for vinduer og døre.

Det skriver den britiske avis The Sun, der også skriver, at der blev affyret mere end en halv snes skud mod det argentinske supermarked.

Det er dog ikke alt, for efter sigende blev der også efterladt en håndskrevet seddel til Messi på stedet, hvorpå der siges at have stået følgende:

"Messi vi venter på dig. Javkin er også en narkosmugler. Han kommer ikke til at tage sig af dig."

Det var skrevet på en pose trækul. Pablo Javkin, som der refereres til i den håndskrevne besked, er den nuværende borgmester i Rosario.

En lokal tv-station, der rapporterede om angrebet, hævdede, at beskeden antydede, at kriminelle i byen muligvis forsøger at afpresse den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder.

Supermarkedet, som hedder Supermercado Unico, siges at tilhøre Antonelas familie, og bliver efter sigende drevet af en af hendes fætre.

Messi ejer desuden et stort palæ i udkanten af Rosario, der har fået navnet 'The Fortress'. Det er bygget på tre grunde, og har en stor biograf, fitnesscenter og en parkeringskælder med plads til 15 biler.