Engelsk fodboldspiller har mistet livet: Blev kun 27 år

Af: Nicolai Busekist

|

22/09/2023 06:47

En engelsk fodboldspiller har mistet livet i en alder af kun 27 år. Det er endnu ikke kommet frem, hvad dødsårsagen er.

Mest læste i dag

Engelsk fodbold er blevet ramt af en stor tragedie, da den professionelle fodboldspiller Maddy Cusack har mistet livet i en alder af kun 27 år.

Dette er blevet bekræftet af hendes klub, Sheffield United.

I en pressemeddelelse på sin hjemmeside, skriver den engelske klub, at hun mistede livet onsdag den 20. september.

"Dette er hjerteskærende nyheder for alle," lyder det fra klubbens administrerende direktør, Stephen Bettis, ifølge Ekstra Bladet.

"Maddy havde en unik position som en del af holdet i Sheffield United og var populær blandt alle, hun var i kontakt med. Hun vil blive savnet."

Cusack blev hentet til Sheffield i 2019, og har siden været en mere eller mindre fast del af truppen. Derfor nåede hun at spille 100 kampe for klubben, der spiller i den næstbedste engelske række.

Ved siden af jobbet som fodboldspiller, havde hun også en anden funktion i klubben. Hun var nemlig også tilknyttet i rollen som marketingchef, hvorfor man roligt kan betragte hende som et multitalent.

"Mens klubben tager imod nyhederne og bevæger sig fremad, vil klubben tilbyde så meget støtte som muligt til Maddys familie, venner og kolleger," lyder det også fra den administrerende direktør.

Der er endnu ikke blevet delt information om, hvad der har kostet Cusack livet i så ung en alder. Det er ligeledes uvist, om familien har intentioner om at frigive yderligere information om det.