Erik ten Hag imponerede United-chefer efter brutal samtale

Af: Nicolai Busekist

|

15/04/2022 17:38

Mest læste i dag

Erik ten Hag formåede både at imponere og chokere Manchester United-ledelsen i en sådan grad, at de blev overbevist om, at han er den rette til jobbet som træner.

Darren Fletcher, teknisk direktør, og John Murtough, fodbolddirektør, fløj til Amsterdam i sidste måned for at have en samtale med Ajax-træner Erik ten Hag, som står til at tage over som træner i Manchester United.

Nu skriver The Sun, at Erik ten Hag til dette møde var meget brutal, og ganske enkelt forklarede alt, hvad han mente, der var galt med Manchester United og klubbens setup.

Ifølge det britiske medie var både Fletcher og Murtough i chok, da de fløj retur til Manchester, efter at have været til møde med den hollandske træner.

"Det var som om United blev interviewet af Ten Hag i stedet for omvendt," sagde en kilde fra klubben til The Sun.

De Røde Djævles administrerende direktør, Richard Arnold, har siden da også været en tur i Amsterdam, hvor han har haft et møde med den mand, de har udset sig til at skulle genopbygge Manchester United.

Det hævdes, at den hollandske træner ganske enkelt 'rev Uniteds setup fra hinanden'. Det var dog især deres talentspejdere og rekruttering, der blev kritiseret af Ten Hag.

I alt har klubben brugt omtrent en milliard pund på at hente en ny spillere til klubben i de ni år, der er gået, siden Sir Alex Ferguson gik på pension. Til trods for dette er klubben i en dårligere tilstand nu, end i de sidste tre årtier.

Klubbens ledelsen tog oprindeligt et par dage om at fordøje, hvad Ten Hag havde sagt, men er endt med at konkludere, at de er imponerede over hans ærlige vurdering og hans vision for klubben.