Erik ten Hag vækker opsigt med Sancho-kommentar

Af: Jesper Bengtson

|

27/09/2023 21:00

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Den spændte situation mellem den unge englænder og den hollandske træner har efterhånden stået på i noget tid.

Mest læste i dag

I begyndelsen af september begyndte det for alvor at komme frem, at Jadon Sancho ikke ligefrem havde en perfekt relation med Manchester Uniteds træner, Erik ten Hag.

Efter et skuffende 1-3 nederlag til Arsenal, meldte Manchester United-træneren ud, at Sancho var udeladt fra startopstillingen på grund af hans præstationer på træningsbanen. Ten Hag forklarede i samme ombæring, at den unge englænder ganske enkelt ikke havde levet op til forventningerne.

Senere samme dag tog Jadon Sancho sagen i egen hånd og udtrykte sin mening om situationen via Instagram, hvor han skrev:

"Jeg nægter at lade folk sige ting, der er helt og aldeles usande. Jeg tror, der er andre årsager til dette, som jeg ikke vil komme ind på. Jeg er blevet gjort til syndebuk i lang tid, og det er ikke retfærdigt."

På trods af at der er gået flere uger sidenhen, så er Jadon Sancho stadig i kulden hos Manchester United på grund af en uafklaret disciplinærsag. Han fortsætter med at træne for sig selv og er stadig ikke en del af holdets normale rutiner.

Det skriver TV 2 Sport.

Efter Manchester Uniteds 3-0 sejr i Carabao Cuppen tirsdag blev Erik ten Hag i et interview efter kampen spurgt ind til, om en bro var i færd med at blive bygget mellem de to hovedpersoner - men hertil svarede han blot, at han 'ikke taler om spillere, der ikke er til rådighed'.

Kort derefter får cheftræneren fra Manchester United dog nævnt, at det er 'op til ham (Jadon Sancho, red.)', hvilket antyder, at cheftræneren ikke har udelukket, at de to kan blive forsonet igen.

Interviewet, som er lavet af Sky Sports, har fået masser af opmærksomhed på det sociale medie X, hvor det allerede nu er set mere end 350.000 gange.

Du kan se interviewet i videoen herunder: