Rasmus Højlund får stor ros af engelske legender

26/09/2023 06:59

|

Nicolai Busekist

Foto: Michael Steele/Getty Images
Danske Rasmus Højlund har efter sit skifte til Manchester United fået stor ros af to engelske legender.

Mest læste i dag

Denne sommer forlod Rasmus Højlund det skønne vejr i Italien til fordel for en karriere i Premier League i England, hvor han nu tørner ud for Manchester United.

Den kun 20-årige angribers skifte til Old Trafford, var en af de mest omtalte transfersagaer denne sommer, da der i lang tid var tvivl om, hvorvidt det ville blive en realitet.

Det endte det med at gøre, men Erik ten Hag og co. måtte grave dybt i lommerne, for at hente ham til klubben. Derfor er der naturligvis også store forventninger til, at han kommer til at gøre en stor forskel for De Røde Djævle.

Han har endnu ikke haft den store indflydelse på spillet på banen, men det afholder ikke to engelske legender for at rose den unge stjerne.

Højlund kan nemlig glæde sig over at have fået pæne ord med på vejen fra både Gary Lineker og Alan Shearer, der begge var yderst effektive målscorere i deres respektive karrierer.

Ifølge TV 2 Sport har de to englændere talt om den danske angriber i deres podcast 'The Rest is Football', hvor især Shearer udtaler sig positivt om ham.

Han siger først og fremmest, at han er vild med hans energi og entusiasme. Desuden siger han, at han håber, at han ikke kommer til at drukne i, hvad der sker i Manchester United for tiden. Det er nemlig slet ikke hans skyld.

"Jeg håber, at han får lov til at blomstre og vise, hvad han kan, gøre det godt og score mål. Jeg kan lide, hvad jeg har set i de par kampe, vi har set ham. Men det bliver svært, fordi alt ikke er, som det skal være i Manchester United, og det kommer til at tage tid," siger han.

Podcasten blev sendt på gaden efter Uniteds kamp mod Bayern München, hvor Højlund ikke blot var på banen, men også scorede sit første mål for klubben.

Det var nok til også at få Lineker med på vognen, som derfor også roste ham – og fremhævede hans spil mod Brighton, hvor han fik et mål annulleret efter en VAR-gennemgang.

"I weekenden (i forrige weekends opgør mod Brighton, red.) kunne jeg lide, hvad jeg så i forhold til hans bevægelse, og at han angreb rum i feltet. For mig ligner han en spiller, der kommer til at score mål. Men det er meget pres på en ung mands skuldre," lyder det fra Lineker.