Jadon Sancho er i unåde hos Erik ten Hag: Nu rygtes han til denne klub

Af: Nicolai Busekist

|

27/09/2023 07:43

Jadon Sancho er havnet i unåde hos Erik ten Hag, og er blevet sparket ud af truppen. Nu lurer en italiensk klub på ham.

Mest læste i dag

Den 23-årige Jadon Sancho har ikke haft den store succes i Manchester United. Tingene har ikke fungeret på banen, og tilsyneladende fungerer det heller ikke bag kulisserne.

Det har resulteret i, at den unge kantspiller er blevet sparket helt ud af truppen på Old Trafford. Det skyldes, at han er havnet i unåde hos træner Erik ten Hag.

Hele deres fejde startede, da Ten Hag rettede kritik af Sanchos præstationer til træning. Det fik den unge englænder til at tage til genmæle på de sociale medier, hvor han revsede den hollandske træner.

Det har kun eskaleret situationen yderligere, og det har nu resulteret i, at han ikke længere må deltage i førsteholdets træning. Ydermere har han også fået at vide, at han er udelukket fra de fleste faciliteter på Carrington.

Det er fortsat uvist, om han nogensinde kommer til at spille for United igen. Ten Hag har angiveligt gjort det klart, at han kræver en undskyld fra Sancho, inden de kan komme videre.

Ønsker han ikke at give ham dette, kan han potentielt blive nødt til at søge nye græsgange. Og netop dette har han nu fået mulighed for, da AS Roma-træner Jose Mourinho ønsker at hente ham.

Ifølge mediet Il Romanista er han stor fan af Sancho, og mener, at han kan udfylde rollen som alsidig kantspiller i den italienske klub. Ligeledes mener han, at han vil kunne fungere godt sammen med Paulo Dybala og Romelu Lukaku.

Dette har medført, at Mourinho har opfordret klubledelsen til at hente Sancho 'for enhver pris', når transfervinduet åbner i starten af næste år.

Hvis et skifte til Stadio Olimpico skal blive en realitet, er der dog ingen vej udenom, at Sancho bliver nødt til at reducere sin løn. I øjeblikket tjener han 250.000 pund om ugen i United, hvilket Serie A-klubben ikke er i stand til at tilbyde ham.

Ifølge The Sun er han også blevet tilbudt et skifte til Saudi-Arabien. Vælger han derimod denne løsning, er der næppe nogen fare for, at han bliver nødt til at acceptere en lønnedgang.