Eriksen kan få selskab: United nærmer sig Ajax-stjerne

Af: Nicolai Busekist

|

23/07/2022 07:56

Mest læste i dag

Christian Eriksen har for nylig skrevet kontrakt med Manchester United. Nu kan han snart få selskab af en ny holdkammerat.

Den danske stjerne er én blandt flere spillere, der er blevet hentet til Old Trafford denne sommer. Og nu ser det ud til, at de snart får selskab af yderligere et indkøb.

Ifølge The Sun er Ajax-stjerne Antonys repræsentanter nemlig i Manchester, hvor de forhandler om et skifte til den engelske storklub.

Den brasilianske kantspiller har været kædet sammen med et skifte til De Røde Djævle i de seneste måneder, men nu ser et skifte ud til at nærme sig.

En aftale er dog endnu ikke helt på plads, da der ikke er enighed om prisen. Angiveligt har den hollandske klub et krav om at få hele 594 millioner kroner for ham.

Manchester United skulle ikke være klar til at betale denne sum penge for brasilianeren. Deres indledende bud lød på 445 millioner kroner, men er blevet afvist af Ajax.

United-træner Erik ten Hag, der selv er skiftet fra Ajax denne sommer, skulle dog være ivrig efter at få en aftale på plads inden for de kommende dage.

Kommer en aftale på plads, vil Antony være den fjerde spiller, der hentes af United i løbet af dette transfervindue.