Erling Haaland tromler videre: Sætter endnu en rekord

27/11/2023 11:00

|

Nicolai Busekist

Foto: James Williamson - AMA/Getty Images
Erling Haaland er nærmest ikke til at stoppe, hvorfor han nu kan skrive endnu en rekord på sit CV.

Mest læste i dag

Da norske Erling Haaland blev hentet til Manchester City, var der tvivl om, hvorvidt han kunne genskabe samme succes, som han havde haft i Bundesligaen.

Allerede i sin første sæson i den engelske klub, gjorde han alle tvivlere og kritikere til skamme. Han fik helt afgjort bevist sit værd, men det betyder ikke, at han ikke fortsat er sulten efter mere.

I løbet af sin tid i City, har han slået flere rekorder, og det ser ikke ud til at høre op. I hvert fald kan den unge nordmand nu skrive endnu en rekord på sit i forvejen imponerende CV.

Haaland stod for at score Citys mål til 1-0, da de lørdag tog imod Liverpool. De kunne dog ikke holde fast i sejren, da Liverpool senere udlignede til 1-1, hvilket også blev kampens resultat.

Ikke desto mindre kunne Haaland glæde sig særlig meget over målet. Det var nemlig hans mål nummer 50 i Premier League, siden han blev hentet til City.

Ifølge statistikmediet har dette givet Haaland endnu en rekord, da han er den spiller i Premier League, der på kortest tid har scoret 50 mål.

"Erling Haaland har scoret sit 50. Premier League-mål. I sin blot 48. optræden, er det det hurtigste en spiller har nået milepælen i ligaen. Maskine," skriver OptaJoe på det sociale medie X.

Haaland har i denne sæson scoret 14 mål i 13 kampe i Premier League. Desuden har han også bidraget med fire mål i fire kampe i Champions League. 

Foruden sine 18 scoringer, er det også blevet til fire oplæg i 19 kampe.