Espanyol har modtaget bud på Martin Braithwaite

Af: Nicolai Busekist

|

27/08/2023 10:42

Martin Braithwaite har efter sigende et ønske om at forlade Espanyol, og dette kan han nu være på vej til.

Mest læste i dag

Der har været en del postyr omkring danske Martin Braithwaite denne sommer, da han blandt andet forlod holdets træningslejr i Marbella uden varsel.

Dette gjorde han angiveligt, fordi han har et klart ønske om at forlade Espanyol. Dette skulle hænge sammen med, at Espanyol efter sidste sæson rykkede ned fra La Liga.

Angriberen ønsker at finde en ny klub i en af de dem største ligaer i Europa. Det har dog været vanskeligt for ham, da Espanyol kræver en høj pris for ham.

Ligeledes siges Braithwaite også at have meget høje lønkrav, hvilket også kan have været med til at skræmme potentielle klubber væk.

Der har været en smule interesse for den danske angriber, men der har ikke været mange konkrete bud. Ifølge Mundo Deportivo er et konkret bud nu landet, og det skulle være kommet fra La Liga-klubben Girona.

Ifølge den spanske avis har den spanske klub budt to millioner euro, hvilket svarer til omtrent 15 millioner kroner. Et skifte til Girona bliver dog ikke en realitet for Braithwaite, medmindre buddet forhøjes, da det er blevet afvist af Espanyol.

Den Barcelona-baserede klub forventer endnu et bud fra Girona, som potentielt kan blive accepteret. Girona skal nemlig ikke meget højere op prismæssigt, før Espanyols priskrav bliver mødt.

Det er også værd at nævne, at Braithwaite er blevet udeladt af truppen til kampen mod Mirandes, der skal spilles søndag aften.

Dette kan pege i retning af, at han er på vej væk fra den spanske klub. Der er mindre end en uge til, at transfervinduet lukker, hvorfor et skifte vil skulle ske indenfor de kommende par dage.