FCK-fan dræbt efter Randers-kamp

Af: Nicolai Busekist

|

06/03/2022 10:13

Mest læste i dag

FCK-tilhængeren var på vej hjem efter 3-0-sejren over Randers, da han blev dræbt.

Den 52-årige FCK-fan Kim Hansen blev natten til lørdag slået ihjel efter at have fejret holdets sejr over Randers. 

Her var han på vej hjem til Frederikssund, hvor han umotiveret blev overfaldet og dræbt. 

Efterforskningslederen ved Nordsjællands Politi afviser dog, at der skulle være snak om en relation til fodbold, der er årsag til overfaldet, men bekræfter dog, at de fandt en livløs mand natten til lørdag: 

"Vi er pt. til stede på A.C. Hansensvej i Frederikssund, hvor vi efter anmeldelse om håndgemæng kl. 05.31 fandt en livløs 52-årig mand, der nu er afgået ved døden. De pårørende er underrettet. Vi har anholdt to mænd ifm. sagen og arbejder fortsat på stedet," skriver politiet på Twitter.

Det er to 17-årige drenge, der er blevet anholdt, og ifølge sigtelsen i grundlovsforhøret, er de blevet sigtet for vold med døden til følge. 

FCK-fanen Kenneth Johnson har delt et opslag på Facebook-siden Nedre C, hvor FCK-fanen bliver hyldet, og mordet bliver fordømt: 

“Kim Hansen, en stor FCK fan er i nat taget fra os. Han havde lige nydt vores 3-0 sejr i Parken, og jeg havde lige krammet ham og sagt farvel. Kim tog videre i byen for nyde selskab af sine FCK venner. Men på hjem fra, møder han to 17-årige drenge, der af endnu ukendte årsager, vælger at tage hans liv på brutal vis. RIP Kim, du vil blive savnet," skriver Kenneth i opslaget.