Fodboldspiller truer The Rock med søgsmål

Af: Nicolai Busekist

|

14/04/2022 14:38

Mest læste i dag

Dwayne Johnson, som de fleste kender som The Rock, bliver truet med et søgsmål af en fodboldspiller.

Hollywood-stjernen bliver truet med et søgsmål af den amerikanske fodboldspiller Megan Rapinoe, efter skuespilleren har købt XFL (Xtreme Football League).

Den 49-årige Dwayne Johnson købte den amerikanske fodboldliga af sin tidligere wrestlingboss, Vince McMahon.

Efter købet har The Rock og hans team igangsat en grafisk overhaling af hele XFL-brandet. Det omfatter blandt andet et redesign af ligaens logo, hvilket ikke er faldet i god jord hos Rapinoe. Det skriver Hollywood.

Den kvindelige fodboldspiller mener nemlig, at der er tale om en kopi af logoet for et firma ved navn TogetherXR, som hun er medejer af.

TogetherXR blev grundlagt af Rapoinoe og konen Sue Bird sammen med fodboldspiller, snowboarderen Chloe Kim og svømmeren Simone Manuel. Det har til formål at udfordre konventionelle roller for kvinder i samfundet.

Firmaet har udsendt en officiel meddelelse, hvori de skriver, at de har henvendt sig til XFL med hensyn til deres utilfredshed ift. deres lignende logoer.

"TogetherXR og dets medstiftere har arbejdet enormt hårdt for at bygge en platform, der løfter kvinder i sport og kultur," skriver virksomheden.

"Vi var nedslåede over at se annonceringen af XFL's nye branding og logo, som har slående ligheder med vores eget. Det er vores mission at flette repræsentation og lighed ind i alt, hvad vi gør, og det er derfor, vi har fremsendt en juridisk henvendelse til XFL, der fremhæver vores bekymringer."