Fulham-profil skubbede til dommer: Nu har han fået lang karantæne

Af: Nicolai Busekist

|

05/04/2023 11:56

Mest læste i dag

Aleksandar Mitrovic har lært på den hårde måde, at det ikke er en god idé at skubbe til en dommer. Det har nemlig kostet ham otte dagens karantæne.

Serbiske Aleksandar Mitrovic var i en kamp i marts meget aggressiv overfor dommeren i en pokalkamp mod Manchester United, hvilket nu har fået konsekvenser for Fulham-angriberen.

På sin hjemmeside oplyser Fulham, at han er blevet idømt otte spilledages karantæne. Han kommer derfor ikke i aktion for den engelske klub i nærmeste fremtid.

Mitrovic har allerede afsonet den første af sine otte spilledages karantæne, men det er ikke den eneste straf, han er blevet idømt. Han er også blevet pålagt at betale en bøde på 75.000 pund, hvilket svarer til cirka 640.000 kroner.

Straffen har han fået, efter han i en kamp den 19. marts ikke kunne styre hans temperament, da hans holdkammerat blev udvist efter et VAR-tjek, som også resulterede i et straffespark til Manchester United.

Da han så, at Willian blev sendt ud, så den serbiske angriber rødt, hvorfor han overfusede dommeren. Han råbte og skreg, og endte også med at skubbe til ham, hvilket kostede ham et rødt kort - og nu også en lang karantæne.

Mitrovic var ikke den eneste i Fulham-flokken, der havde svært ved at styre sit temperament. Det samme gjaldt for træner Marco Silva.

Den portugisiske træner er også blevet straffet for sin opførsel. Han har fået en spilledags karantæne samt en bøde på 170.000 kroner. Han er også blevet pålagt en bøde på samme beløb for sine udtalelser til pressen.