Guardiola håner Ibrahimovic med sarkastisk svada

Af: Nicolai Busekist

|

07/11/2022 09:57

Mest læste i dag

For nylig rettede Zlatan Ibrahimovic kritik af Pep Guardiolas ego. Tilsyneladende er det dog ikke en kritik, han giver det store for.

I et nyligt interview sendte Zlatan Ibrahimovic en stikpille i retning af Pep Guardiola, som han beskyldte for at have for stort et ego.

Det gjorde han, da han blev spurgt om, hvorvidt Erling Haaland kunne udvikle sig til at blive en bedre spiller under Guardiola.

Den svenske angriber gjorde det klart, at det afhænger af, om Guardiola kan styre sit ego. Han mener nemlig, at Guardiola lagde en dæmper på ham, da han spillede i Barcelona.

Lørdag tørnede Manchester City sammen med Fulham i Premier League. Forud for kampen blev Guardiola på et pressemøde spurgt ind til de udtalelser, som den 41-årige angriber er kommet med.

Her gjorde han det klart, at det ikke er noget, han giver det store for, hvilket han gjorde med en svada, der var gennemsyret af sarkasme.

"Han har ret, han har fuldstændig ret. I den her klub, på det her hold, er mit ego større end enhver anden person og enhver spiller," sagde han ifølge Manchester Evening News, og fortsatte:

"Erling scorer tre mål, og alle højdepunkterne er med ham. Jeg bliver så jaloux! Helt ærligt, så jaloux, lød svaret."

Derudover lavede han også sjov med, at han har fortalt Haaland, at han ikke må score mål, fordi aviserne ellers kun vil skrive om ham.

Det var næppe noget, som nordmanden havde taget til sig, hvis Guardiola rent faktisk havde sagt det til ham. Det beviste han lørdag, hvor han igen sendte en bold i nettet.