Haaland møder kritik: Nu påtager Guardiola sig skylden

Af: Nicolai Busekist

|

25/02/2023 11:58

Mest læste i dag

På det seneste har Erling Haaland været genstand for en del kritik, men nu slår Pep Guardiola fast, at det ikke er hans skyld.

I syv måneder har Erling Haaland spillet for Manchester City. I de syv måneder er det blevet til intet mindre end 32 mål i 32 kampe.

Til trods for dette, har han været genstand for en del kritik på det seneste, da han ikke har haft den store indflydelse på de seneste kampe, de har spillet.

Bl.a. har det ført til, at City kritiseres for at spille for forudsigeligt med Haaland. Hertil brager han ikke bolde i nettet i samme omfang, som han gjorde tidligere.

Der blev især rettet kritik af ham efter onsdagens kamp mod RB Leipzig i Champions League, hvor han var stort set usynlig.

Kun et enkelt skud på mål blev det til, mens han også måtte nøjes med at røre bolden 22 gange. Ikke nok med det, så gik der hele 68 minutter, før han var i kontakt med bolden for første gang.

På et pressemøde fredag, gav Pep Guardiola udtryk for, at det ikke er Haalands skyld, skriver Reuters.

"Det er vores skyld," lød det fra Manchester City-træneren Pep Guardiola ifølge Reuters.

"Selvfølgelig afhænger det af os. Vi skal lede lidt mere efter ham. Angriberen har den sværeste position. En angriber har to forsvarsspillere omkring sig, og med Erling er det flere. Det er ok, hvis han er frustreret. Jeg er også frustreret."

Lørdag skal Manchester City forsøge at vinde over Bournemouth, så de kan sikre sig tre vigtige point til kontoen i Premier League.

Den engelske klub er en del af titelkampen med Arsenal, der i skrivende stund befinder sig i toppen af tabellen. De er to point foran City, der tilmed har spillet en kamp mere end Arsenal.