Hakim Ziyechs Rolls-Royce involveret i trafikuheld

Af: Nicolai Busekist

|

13/08/2023 09:05

Mest læste i dag

Chelsea-stjernen Hakim Ziyechs dyre Rolls-Royce har været involveret i et trafikuheld i Amsterdam.

Den kendte fodboldspiller Hakim Ziyech er indehaver af en eksklusiv Mansory Rolls-Royce Cullinan, der koster omtrent 360.000 pund. Det svarer til mere end 3,1 millioner kroner.

Potentielt kan denne bil dog være blevet mindre værd, da den har været involveret i et trafikuheld i Amsterdam. Her kørte den op over en kantsten, inden den endte med at køre ind i et cykelstativ.

Det skriver The Sun, der også skriver, at der ikke er indikationer af, at Ziyech selv befandt sig i bilen, da det skete.

Til gengæld kan det britiske medie afsløre, at føreren af bilen på daværende tidspunkt, siges at være blevet anholdt. Hvad der ligger til grund for anholdelsen, melder mediet ikke noget om.

Det hollandske medie De Telegraaf skriver, at Ziyechs bil først var kollideret med en Volkswagen Polo i et travlt kryds den 31. juli.

Derefter er det gået endnu mere vidt, da den er kørt videre op over en kantsten og ind i et cykelstativ, hvilket det hollandske medie også har delt billeder af.

Det er endnu et uheld, der har ramt Ziyech denne sommer, der forsøger at finde en måde at forlade Chelsea. Flere medier kunne i juni rapportere, at han var på vej til Saudi-Arabien, men dette skifte ende med at kollapse.

Han var på vej til at tilslutte sig Al-Nassr, som i januar hentede Cristiano Ronaldo. Den saudiarabiske klub var klar til at betale 8 millioner pund for at hente ham.

Dette skifte blev ikke til noget, men det betyder ikke, at Chelsea ønsker at beholde ham. Tværtimod er han blevet placeret på salgslisten, hvorfor Premier League-klubben håber at kunne skille sig af med ham.

Generelt har han kæmpet for at falde godt til rette i Premier League, efter han i 2020 blev hentet til Stamford Bridge. Dengang blev han hentet for 33 millioner pund i Ajax.