Harry Kane enig med ny klub

28/06/2023 07:26

|

Nicolai Busekist

Foto: Visionhaus/Getty Images

Mest læste i dag

Harry Kane er klar til at forlade Tottenham, og er nu nået til enighed med en ny klub.

På det seneste har der været stor tvivl om, hvad fremtiden har at byde på for Harry Kane. Han har nemlig længe været rygtet væk fra Tottenham.

I næsten et årti har han været en af de mest fremtrædende angribere i Premier League, men denne sommer kan det være slut. Efter 280 mål i 435 kampe, er det derfor ikke sikkert, at det bliver til flere scoringer for Tottenham.

Den 29-årige angriber har stadig til gode at vinde et trofæ i sin karriere, og han er derfor klar til at søge videre til en ny klub. Derfor er der også en klar forventning om, at hans tid i klubben lakker mod enden.

Tysk Bild skriver nu, at Harry Kane allerede er nået til enighed med Bundesliga-klubben Bayern München, som længe har haft et godt øje til ham.

I de seneste uger har hans far Pat og bror Charlie stået i spidsen for forhandlingerne med den tyske klub. Dette er tilsyneladende gået som ønsket, og der er nu fuld enighed om de personlige vilkår.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at et skifte til Bayern München er en garanti for Harry Kane. Bundesliga-klubben er nemlig endnu ikke blevet enige med Tottenham om en pris.

Formår de to klubber ikke at nå til enighed om en aftale, forventes Harry Kane at blive i klubben. Han har kontrakt med London-klubben indtil 2024, hvor han vil kunne forlade klubben på en fri transfer.

Bild skriver også, at Bayern München allerede har afgivet det første bud på den 29-årige angriber. Angiveligt skulle der være tale om et bud på 70 millioner euro plus bonusser. Uden de eventuelle bonusser, er beløbet svarende til lidt over 520 millioner kroner.

Dette bud er dog blevet afvist af Premier League-klubben, der ikke ønsker at sælge den engelske landsholdsspiller for mindre end 100 millioner euro.