Harry Kane 'fristet' af skifte til storklub

Af: Nicolai Busekist

|

13/09/2022 11:12

Mest læste i dag

Tottenham-angriber Harry Kane siges at være 'fristet' af udsigten til et skifte til storklubben Bayern München næste år.

Denne sommer blev 29-årige Harry Kane sat i forbindelse med et skifte til Tyskland. Det blev dog ikke til noget, da Tottenham nægtede at sælge ham.

Bayern München skulle have et godt øje til den engelske stjerne, da de er på jagt efter en angriber, der kan fungere som afløser for Robert Lewandowski, der denne sommer skiftede til FC Barcelona.

Og Oliver Kahn, der i dag er administrerende direktør for den tyske klub, har allerede bekræftet, at Harry Kane er et af deres prioriterede mål.

Til trods for, at det ikke lykkedes dem at få en aftale i stand denne sommer, betyder det dog ikke, at de har valgt at droppe deres interesse i den 29-årige angriber.

Derimod har de fortsat stor interesse i at få lokket Harry Kane til Allianz Arena.

Og ifølge Sky Sports Germany-journalist Florian Plettenburg er Bayern München faktisk allerede i forhandlinger med Kanes repræsentanter om et skifte næste sommer.

Et sådant skifte kan dog kun komme på tale, hvis Tottenham er klar til at give slip på ham, da han fortsat har et enkelt år tilbage af sin kontrakt på dette tidspunkt.