Harry Kane sætter ny rekord

24/03/2023 11:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Visionhaus/Getty Images

Mest læste i dag

Harry Kane var med, da England torsdag aften tørnede sammen med Italien. Her formåede han at sikre sig endnu en rekord til sit CV.

Den 29-årige Harry Kane var i aktion for England torsdag aften. Og ikke nok med, at han havde fået en plads i startopstillingen, så stod han også for at sende en bold i nettet.

Dermed har den engelske angriber sikret sig endnu en rekord til sit CV, da han nu kan bryste sig af at være den mest scorende spiller nogensinde på det engelske landshold.

Dette kunne han fejre på banen, da han sparkede bolden i nettet til at bringe England i front med 2-0 mod Italien. Det skete kort før pausen, hvor han sendte bolden i mål fra straffesparkspletten.

Nu kan den 29-årige Tottenham-angriber bryste sig af at have scoret 54 mål for det engelske landshold, hvilket han har formået at gøre i blot 81 kampe. Og det er altså nok til at gøre ham til den mest scorende spiller for Englands landshold.

Inden sejren over Italien, hvor Kane altså kom på måltavlen, delte han rekorden for at være den mest scorende på det engelske landshold med Wayne Rooney.

I løbet af sin karriere nåede Rooney at score 53 mål, men han skulle bruge betydeligt flere kampe på at opnå dette, end Kane har brugt. Rooney brugte nemlig 120 kampe på at nå dette antal mål, inden han indstillede sin karriere.

Allerede tidligere i kampen var Kane tæt på at bringe England i front, men hans skud blev blokeret. I stedet stod Declan Rice klar til at bringe gæsterne i front, da bolden landede hos ham efter blokeringen.