Harry Maguire er blevet gift: Brugte enormt beløb på brylluppet

Af: Nicolai Busekist

|

28/06/2022 10:00

Mest læste i dag

Manchester United-stjernen Harry Maguire er blevet gift - og det har bestemt ikke været en billig fornøjelse for ham.

Den engelske stjerne blev gift med Fern Hawkins foran kapellet på franske Chateau de Varennes, hvor en overnatning koster omtrent 3.500 kroner.

Ifølge Daily Mail endte den samlede pris for brylluppet med at løbe op i intet mindre end 4,3 millioner kroner.

Angiveligt er der da heller ikke blevet sparet på noget, da Harry Maguire og Fern Hawkins havde et krav om, at alt skulle være perfekt.

Bl.a. ankom Harry Maguire i et privatfly med ca. 30 andre. Hertil blev der også delt en 'goodie bag' ud til alle gæster ved brylluppet.

Antallet af billeder på de sociale medier er lavt, da gæsterne blev bedt om ikke at bruge deres telefoner, da en professionel bryllupsfotograf var blevet hyret.

Langt de fleste gæster ankom fredag aften, men selve vielsen fandt dog først sted lørdag. Heldigvis nåede de at sige deres ja, inden regnen meldte sin ankomst.

Efterfølgende rejste det nygifte par afsted på bryllupsrejse til Italien, hvilket Harry Maguire har fået lov. til af Erik ten Hag, der er ny træner i Manchester United.

Fern Hawkins og Harry Maguire har dannet par i omtrent 11 år, og nu har de endelig fået lov til at sige ja til hinanden ved et luksuriøst bryllup.