Højlund om Eriksen-rolle: Kaldte sig selv 'agent Christian'

08/08/2023 07:21

|

Nicolai Busekist

Foto: Matthew Ashton - AMA/Getty Images

Mest læste i dag

Rasmus Højlund er blevet officielt præsenteret som ny spiller i Manchester United, hvor danske Christian Eriksen også er spiller.

Landsholdsspiller Christian Eriksen har haft en lille finger med i spillet i forhold til, at Rasmus Højlund i dag kan kalde sig Manchester United-spiller.

Det har den 20-årige angriber afsløret i et interview med Dansk Boldspil-Unions YouTube-kanal.

"Det er selvfølgelig rart, at Christian Eriksen er herovre, og han har taget godt imod mig. Han har kaldt sig selv 'agent Christian' hen over sommeren. Jeg vil ikke få det til at lyde som om, at han har forhandlet min aftale hjem, men han har spurgt, om jeg kunne tænke mig at komme herover," siger han i videoen ifølge Ritzau.

"Han sagde, at Manchester United var rigtig opsat på at få mig, for klubben synes, at jeg er en spændende spiller, og om jeg ikke skulle tage at snakke med mit bagland og få arbejdet på et skifte."

Eriksen sagde også, at han godt kunne tænke sig at få danske selskab i klubben i England. Desuden mente han, at Højlunds måde at spille fodbold på, ville passe godt ind i Old Trafford-klubben.

Den unge angriber har ikke den store plan for sin første tid i United. Derimod ønsker han blot at lære sine holdkammerater og spillesystemet at kende til en start.

Når han har gjort det, vil han rette fokus mod sit egentlig mål: at score mål og vinde fodboldkampe.

Den samlede pris for Højlund kan løbe op i omkring 620 millioner kroner, hvilket gør ham til den dyreste danske fodboldspiller nogensinde.