Holdkammerat hylder Erling Haaland

Af: Nicolai Busekist

|

27/12/2022 10:57

Mest læste i dag

Erling Haaland har for alvor cementeret sin status til en af verdens bedste angribere, efter sit skifte til Manchester City.

Den unge nordmand har fået en rigtig god start på livet i Manchester City, og hans holdkammerat Kevin De Bruyne er overbevist om, at han har en lys fremtid foran sig.

Denne sommer skiftede Haaland fra Borussia Dortmund til Manchester City. Siden da er det blevet til 24 mål i 19 kampe.

En række af disse mål, er der blevet lagt op til af belgiske Kevin De Bruyne, som nu slår fast, at han er sikker på, at Haaland får en karriere med en vild målstatistik.

"Han har allerede scoret omkring 200 mål, så han kan formentlig nå 600, 700 eller 800 mål, hvis han kan forblive fit og bliver ved med at gøre, som han gør," lyder det fra belgieren ifølge AFP.

Den norske stjerne har scoret 159 mål for sine klubhold, mens det er blevet til 21 mål for det norske landshold. De 21 mål er tilmed scoret på kun 23 landskampe.

Kevin De Bruyne mener ikke, at der som sådan er nogen særlig hemmelighed bag Haalands evne til at score mål - kun at han er meget seriøs omkring fodbold.

"Han er stadig en ung knægt, som nyder livet og tager sin fodbold meget seriøst. Han elsker at score mål, og det er det mest unikke, han har," lyder det fra Kevin De Bruyne.