Inter Miami klar med lukrativt tilbud til Lionel Messi

06/04/2023 07:38

|

Nicolai Busekist

Foto: Rico Brouwer/Soccrates/Getty Images

Mest læste i dag

Lionel Messi kan forlade Paris Saint-Germain på en fri transfer til sommer - og det vil MLS-klubben Inter Miami gerne udnytte.

I lang tid har det været på tale, at Lionel Messi kan rykke til MLS, når hans kontrakt med PSG udløber efter denne sæson.

Han har været kædet sammen med flere klubber, men især Inter Miami har været nævnt som destination. Klubben har flere gange givet udtryk for, at de er ivrige efter at hente den argentinske stjerne.

Nu lyder det, at de skulle være klar til at give ham et meget lukrativt tilbud, hvis han er klar til at flytte sit liv over på den anden side af Atlanten.

Ifølge Independent skulle Inter Miami være klar til at give ham en ejerandel i klubben, hvilket de håber på kan være med til at lokke ham til at skrive under på en kontrakt.

Det engelske medie skriver dog, at det tilsyneladende ikke er af interesse for Messi, da han har sit fokus rettet mod noget helt andet.

35-årige Messi skulle nemlig have et stort ønske om at blive i Europa indtil 2024, da han ønsker at vinde endnu en Champions League-titel, inden han søger væk fra Europa.

Det betyder, at det mest sandsynlige udfald er, at Messi enten bliver i Paris, eller at han rykker retur til FC Barcelona, som han forlod i 2021, fordi den spanske klub ikke havde råd til at give ham en ny kontrakt.

Det er et stort slag for klubber som Al-Hilal og Inter Miami, der havde håbet at kunne hente den argentinske stjerne denne sommer.

Hvorvidt han beslutter sig for at søge mod USA eller Saudi-Arabien i 2024, kan ikke udelukkes. Uanset hvad han vælger, er der dog garanti for, at han kan sikre sig en lukrativ kontrakt et sted.