Jack Grealish hyldes for smuk gestus

26/07/2023 06:27

|

Nicolai Busekist

Foto: Lexy Ilsley - Manchester City/Manchester City FC via Getty Images

Mest læste i dag

Manchester City-stjernen Jack Grealish er blevet hyldet for en smuk gestus.

Jack Grealish har en fortid i Aston Villa, hvor han fik sit store gennembrud, inden han blev solgt til Manchester City for 875 millioner kroner.

Dengang var han en inkarneret del af truppen i Aston Villa, og ligesom klubbens fans, så han derfor Birmingham som deres ærkerivaler.

Tilsyneladende er det en rivalisering, som han har været villig til at tilsidesætte, efter sit skifte til Manchester City. Den engelske kantspiller har nemlig udført en smuk gestus for en Birmingham-fan.

City-stjernen har doneret intet mindre end 5.000 pund, hvilket svarer til lidt over 43.000 kroner, til den kræftramte Birmingham-fan Dylan.

Det fremgår ifølge B.T. af indsamlingen, som fortsat er aktiv på siden GoFundMe.

Den 27-årige engelske landsholdsspiller har ikke selv gjort noget for at skabe opmærksomhed omkring sin donation. Derimod er det fans af fodboldspilleren, der har fundet ud af det.

Dette har medført, at nyheden om den flotte gestus, har spredt sig på de sociale medier. Især på Twitter er det nået vidt omkring, og derfor er han også blevet hyldet af flere brugere på det sociale medie.

"Fantastisk gestus af Jack Grealish for en god sag," har en bruger skrevet.

"Jack fortsætter med at vise, hvor meget klasse, han har, og at alle fodboldspillere ikke er ude af kontakt med fansene," skriver en anden.

Generelt er der mange, der har påpeget, at det er en flot gestus. Desuden har flere lagt vægt på det faktum, at han har set bort fra rivaliseringen med Birmingham. 

Indsamlingen er - som sagt - fortsat aktiv. Der er i skrivende stund blevet indsamlet mere end 1,4 millioner kroner, men målet er højere. På nuværende tidspunkt er det sat til at være en million pund, hvilket er svarende til cirka 8,7 millioner kroner.

Det er Dylans mor, der står bag indsamlingen, der skal gå til en behandling i USA. Det er vigtigt for Dylan og familien, at der bliver indsamlet penge til formålet, da det er hans sidste chance for at overleve leukæmien.