Jack Grealish' navn nævnt i voldtægtssag

Af: Nicolai Busekist

|

24/09/2022 09:56

Mest læste i dag

Retssagen mod fodboldstjernen Benjamin Mendy og hans medanklagede Louis Saha Mattuire kører fortsat. Og nu er Jack Grealish' navn pludselig blevet nævnt.

I øjeblikket kører en stor retssag mod Manchester City-stjernen Benjamin Mendy og hans medanklagede Louis Saha Matturie.

Mendy er anklaget for syv tilfælde af voldtægt, et tilfælde af seksuelt overgreb samt forsøg på voldtægt. Hans medanklagede er anklaget for syv tilfælde af voldtægt og fire tilfælde af seksuelt overgreb.

Og nu er Jack Grealish' navn pludselig blevet nævnt under retssagen. Det skørte i forbindelse med et vidneudsagn fredag.

Ifølge britiske Mirror forklarede et af ofrene i sagen, at hun var til fest hos Mendy i august sidste år, hvor hun talte med et af de øvrige ofre i sagen.

Her skulle det andet offer have fortalt, at hun angiveligt havde haft samleje med Jack Grealish samme aften, hvor hun blev voldtaget af Louis Saha Matturie.

I retten forklarede kvinden, at hun ikke vidste, om samlejet med Jack Grealish var med eller uden samtykke. Hun forklarede blot, at den kvinde, hun talte med, fortalte, at hun havde haft samleje med ham.

Kvinden, der fredag udtalte sig i retten, var blot 17 år på daværende tidspunkt. Hun er et af ofrene i sagen, og hun hævder, at hun den pågældende aften blev voldtaget to gange af Bejamin Mendy.

Både Benjamin Mendy og Louis Saha Matturie nægter sig skyldig i alle anklager.