Jacob Neestrup langer ud efter nederlag: 'Det er helt uacceptabelt'

02/04/2024 09:02

|

Nicolai Busekist

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images
FC København-træner Jacob Neestrup lægger ikke skjul på, at han slet ikke er tilfreds med, hvad han var vidne til mandag eftermiddag i Parken.

Mest læste i dag

Jacob Neestrup og co. havde naturligvis håbet på en sejr, da de mandag fik besøg af rivalerne fra Brøndby IF i Parken. Sådan skulle det dog ikke gå, og det har FCK-træner Neestrup ikke lagt skjul på, at han ikke er helt tilfreds med.

Faktisk var han nærmest rystet over, hvad han havde været vidne til, da han udtalte sig til pressen efter kampen. Alligevel fik han slået fast, at han ikke var tilfreds med, hvad hans spillere havde leveret på banen.

"Det er helt uacceptabelt. Det kommer vi ikke uden om. De to mål, vi indkasserer... Ja, det er lidt rystende, må jeg sige," lød det fra ham ifølge B.T.

I lang tid så det ud til, at begge hold ville få et enkelt point med fra kampen, men sådan gik det ikke. I overtiden sendte Brøndby igen bolden i nettet, hvilket gjorde, at de fik alle tre point med fra Parken.

Det var naturligvis ikke positivt for FCK, der dermed fik en rigtig dårlig start på mesterskabsspillet. En start, som i værste fald kan ende med at koste dem mesterskabet i sidste ende. Derfor var det også noget, som Neestrup var meget ked af, da han udtalte sig efter opgøret.

"Uanset, hvor god eller dårlig man er, så kan man ikke indkassere sådan to mål. Det er det, der afgør kampen. Sådan noget skal simpelthen løses perfekt. Så det gør ondt lige nu," sagde han.

Med sejren har Brøndby nu udbygget deres føring ned til FCK, som lyder på fem point. Dermed er det også dem, der indtager 1.-pladsen i Superligaen, hvor der er ni kampe tilbage af sæsonen.