Jacob Neestrup slår fast: Ingen stor fest

Af: Nicolai Busekist

|

19/05/2023 07:56

Mest læste i dag

Torsdag aften vandt FC København over AaB og sikrede sig dermed pokaltitlen. Sejren er dog ikke blevet efterfulgt af en stor fest.

FC København kunne torsdag aften sikre sig denne sæsons første titel. Denne mulighed udnyttede de, da de vandt 1-0 over AaB i pokalfinalen.

Normalt giver sådanne bedrifter anledning til stor fejring, men det var ikke tilfældet torsdag aften. Derimod blev det fejret på mere afdæmpet vis, da sæsonen endnu ikke er slut for FCK.

Derfor blev der også sørget for, at spillerne kunne overholde deres normale sengetid, så de kunne restituere.

FCK-træner Jacob Neestrup slog efter kampen fast, at spillerne skal være glade for den flotte bedrift, men at fejringen må vente. Det skyldes naturligvis, at Neestrups tropper skal i aktion igen allerede på søndag.

"Jeg har sagt til spillerne, at de skal være i den her følelse i dag og i morgen (torsdag og fredag, red.), for den vil jeg ikke tage fra dem. Vi skal op og spise lidt god mad og være sociale, og så skal vi hjem i seng, for der venter en vigtig kamp igen på søndag," sagde han efter kampen ifølge Ritzau.

Han afviste ikke, at en større fest kan komme på tale på et senere tidspunkt. Forud for pokalfinalen har det ikke være en del af planerne, at der skulle holdes en fest.

"Så må vi lave den store fest senere. Det har aldrig været planen, at der skulle være fest. De får ikke lov til at drikke øl. Vi forbereder os til den næste kamp lige nu, og den plan havde været den samme, hvis vi havde tabt. Vi skal spille på søndag," sagde han.

Søndag spiller FC København mod AGF i Superligaen, hvor de kan sikre sig tre vigtige point og dermed komme et skridt tættere på at vinde mesterskabet.