Jesper Lindstrøm smider millioner efter lejlighed i København

01/06/2023 05:46

|

Nicolai Busekist

Foto: Rene Nijhuis/BSR Agency/Getty Images

Mest læste i dag

Selvom han bor og spiller i Frankfurt, har danske Jesper Lindstrøm smidt et stort millionbeløb efter en lejlighed i København.

Den 23-årige Jesper Lindstrøm har tilsyneladende haft et ønske om at have et sted, hvor han kan få tag over hovedet, når han er i København.

Derfor har han smidt en stor sum penge efter en lejlighed i Nordhavn. Ekstra Bladet skriver, at det er Tinglysningen fremgår, at den danske landsholdsspiller har betalt 9,49 millioner kroner for lejligheden.

Da det er en relativt lille lejlighed med et areal på 92 kvadratmeter, er kvadratmeterprisen i den høje ende. Konkret har han betalt 103.250 kr. for hver kvadratmeter i lejligheden.

Nordhavn er blevet et populært sted at bo, og er på relativt kort tid blevet til et af de dyreste steder i Københavns Kommune. Her ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris nemlig på omtrent 65.000 kroner.

For at få fingrene i sin nye lejlighed, har Jesper Lindstrøm derfor været tvunget til at betale mere end gennemsnittet. Faktisk har han betalt lidt over 38.000 kroner mere pr. kvadratmeter.

Det er ikke kun på boligmarkedet, at Jesper Lindstrøm har haft fart på, på det seneste. Det er bestemt også noget, der har gjort sig gældende på banen i de seneste sæsoner.

For to år siden blev han hentet fra Brøndby IF til Eintracht Frankfurt i den tyske Bundesliga. Siden sit skifte har han haft stor succes i den tyske klub, og er blandt andet blevet kædet sammen med Arsenal, Liverpool og Tottenham.

Desuden var han i sidste sæson med til at vinde Europa League. I denne sæson tog klubben næste skridt, da de deltog i Champions League.

I denne sæson har det ikke helt fungeret i Bundesligaen, men Jesper Lindstrøm og co. har bevist, at de kan få tingene til at fungere i pokalen.

Lørdag skal de spille pokalfinale i Berlin, hvor de tørner sammen med Leipzig. Hvis de har succes i finalen, vil den 23-årige dansker kunne sikre sig sin anden titel på kun to sæsoner i den tyske klub.